Se incarca...
Aparatele de sudura comerializate de magoland beneficiaza de garantie de minim 24 luni si extragaratie cu posibilitatea de a fi reparate in service-ul autorizat. Cumparand de la magoland vei avea o experienta placuta de cumparare cat si preturi mici corecte in raport calitate/pret, avem Livrare Gratuita la majoritatea aparatelor de sudura comercializate. Returul este Gratuit in 14 zile de la facturarea produsului. Puncte de fidelitate, acumulezi puncte de fidelitate si le poti folosi la cumparaturi 

In aceasta categorie oferim clientilor nostri o gama completa de; aparate de sudura MMA, consumabile MMA, Aparate de sudura Mig Mag, consumabile Mig Mag, Aparate de sudura TIG, Consumabile TIG, Aparate de taiere cu plasma, Aparate sudura in puncte, consumabile si accesorii pentru toate tipurile de sudura. 
Bradurile comercializate de noi sunt foarte cunoscute in piata din Romania; Telwin, Proweld, Intensiv, Jasic, Hecht, Stern Austria, Raider. Avem aparate de sudura Hobby pentru uz casnic cat si aparate de sudura profesionale destinate uzului profesional si industrial.

Procedeul de sudare a doua parti din metal se realizeaza prin creerea unui arc electric concomitent cu adaugarea de material de adaos, fier, aluminiu, cupru, inox, etc dar se poate realiza si prin topirea celor 2 parti si imbinarea materialelor topite.

SUDURA CU PLASMA