Se incarca...

Va informam cu in perioada 11.09 - 15.09.2019 comenzile se pot adauga doar online, serviciul de comanda telefonica fiind in mentenanta, comenzile plasate in aceasta perioada vor fi livrare in data de 16.09.2019.

Termeni si conditii

Protejarea confidentialitatii informatiei transferate pe Internet este foarte importanta pentru afacerile care se dezvolta pe baza Internet-ului. MAGOLAND.RO a creat aceasta declaratie pentru a demonstra clar respectul sau pentru dreptul la intimitate a individului. In timpul navigarii pe pagina noastra de web este posibil ca uneori sa fie necesar sa va cerem informatii despre dvs. Aceasta declaratie descrie modul in care noi colectam si utilizam informatiile furnizate de dvs.

I. Despre Noi

Serviciul www.magoland.ro este oferit de QLEX POWER SRL, avand punct de lucru in; Casa Presei Libere, Corp A3, Etaj3, P-ta Presei Libere nr. 1, Sector 1, Bucuresti  inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J23/792/2015, avand cod unic de inregistrare RO34208201,  denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Casa Presei Libere, Corp A3, Etaj3, P-ta Presei Libere nr. 1, Sector 1, Bucuresti

Prin e-mail la urmatoarele adrese:

contact@magoland.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;

contact@magoland.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.

Prin telefon la numarul: 031 425.14.92 sau  0726. 348. 203 ; 0774.612.032.

II. Despre Magoland.ro

www.magoland.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon. 

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.magoland.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.magoland.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii. 

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.magoland.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. 

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.magoland.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.magoland.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

 

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.magoland.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.magoland.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.magoland.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.magoland.ro. 

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. Magoland.ro va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui Magoland dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. Magoland nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

www.magoland.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.magoland.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produselewww.magoland.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. 

www.magoland.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie. 

V. Securitatea datelor personale 

Prin inregistrarea ca utilizator al www.magoland.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.magoland.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.magoland.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.magoland.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

Magoland(Qlex Power SRL) este inregistrat la Registrul de prelucrare a datelor cu caracter personal, cu numarul 35816

Pe partea de securitate QLEX POWER SRL a implementat si un certificat de securitate SSL, pentru a asigura confidentialitatea datelor transmise si pentru a demonstra autenticitatea site-ului magoland.ro.

QLEX POWER SRL se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004, i

  • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor.

 

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.magoland.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

        I. identificarea si alegerea produselor

        II. inregistrarea dvs. ca utilizator al www.magoland.ro

        III.  efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza ramburs, online(plata cu cardul) sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

        IV. livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul. Livrarea se face numai prin curier rapid, termenul de livrare 24-48ore, exceptie fiind zilele de sarbatoare cand termnul de livrare poate sa fie mai mare.

        V. odata finalizata cererea de comanda in cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant de la Magoland pentru stabilirea detaliilor privitoare la stoc si livrare

        VI. toate produsele afisate pe site se vand in limita stocului disponibil, de aceea va rugam ca inainte de plasarea unei cereri de comanda sa sunati la unul dintre numerele de telefon afisate pe site pentru confirmarea stocului sau sa asteptati sa fiti contactat(a) pentru confirmarea comenzii si a stocului de catre unul dintre reprezentantii de la www.magoland.ro.

       VII. poate exista si situatia in care produsul sa apara "in stoc" pe site dar intre timp stocul sa se fi epuizat.

Din acest motiv toate comenzile vor fi comfirmate telefoni de agentii call centrer magoland.ro

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.magoland.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul www.magoland.ro isi deruleaza operatiunile si cu conditiile din sectiunea Termeni si conditii.

 

VII. Preturile

Preturile prezente pe site includ TVA (19%).

Preturile sunt actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostrii.

VIII.  Metode de plata

Plata se poate efectua:

·         Daca ati ales sa platiti Ramburs (numerar/cash) la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea, agentul livrator al curierului. 

  • Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de QLEX POWER SRL. Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul magoland.ro. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii prin e-mail la comenzi@magoland.ro, atasand o copie a OP-ului.

Datele platii sunt cele de pe facture proforma sau;

           SC QLEX POWER SRL

 CUI:RO 34208201,   

inregistrat la ORC cu numarul: J23/792/10.03.2015


IBAN: RO87 UGBI 0000 1620 0895 8RON, Garanti Bank, agentia Voluntari

 

  • Online cu cardul de credit/debit.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei Mobilpay. magoland.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

IX. Modalitati Livrare - Magoland

Livrare

   I.     Livrarea produselor comandate pe site-ul magoland.ro se face prin curier rapid. Livrare produselor o puteti face direct din contul dvs de pe site sau in baza documentului de livrare(AWB) primit pe mail.

   II.   Livrarea se va face intr-un interval de 24 -72 ore in functie de volumul produsului si localitatea de destinatie. Produsele cu o greutate mare au nevoie de autoutilitate speciale motiv pentru care exista posibilitatea unor interzieri din aceast cauza. Deasemenea in PERIOADE DE SARBATORI, BLACK FRIDAY, apar intarzieri in livrarea produselor de pana la 10 zile fata de termenul standard de livrare.

   III.   COSTUL DE TRANSPORT; sunt foarte multe produse de pe site care beneficiaza de "TRANSPORT GRATUIT" permanent, acest lucru este semnalizat in pagina produsului.

Exista produse care beneficiaza de "TRANSPORT GRATUIT" pe o perioada limitata de timp in baza unei promotii, acest lucru este semnalizat in pagina produsului.

Costul estimativ de livrare de poate afla din pagina produsului, prin activarea butonului "Calculeaza costul de livrare"

Costul de livrare este evidentiat separat atat in cosul de cumparaturi cat si in comanda transmisa si factura generata.

Detalii despre costurile de trasport le puteti afla si din sectiunea din site "Cum se livreaza"


IMPORTANT: Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Curier, in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare!

X. Garantie si service postvanzare

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Veti primi la livare pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrelor de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.

Certificatele de garantie sunt emise de catre producatori, produsul defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa comenzi@magoland.ro . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Exceptie fac produsele despre care primiti informatii ca garantia este asigurata de magoland.ro si in acest caz pentru persoanele fizice, factura este suficienta pentru a beneficia de garantie.

XI. Descrierea produselor

www.magoland.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.magoland.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. 

XII. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. 

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Cum returnezi produsele vandute de Magoland:

Produsul ce urmeaza a fi returnat nu trebuie sa aiba mai mult de 14 zile decand a fost cumparat(data facturii)

Returul produselor Magoland in cativa pasi:

1.    Verifica conditiile de retur Magoland, asigura-te ca produsul indeplineste conditiile de retur de mai jos.

2.    Completezi formularul de retur din contul deschis pe site la sectiune Contul meu -> Returnare Produse, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur. Completati toate datele cerute in formularul inclusiv contul IBAN pentru returnarea banilor.

3.    Specifici in formular una dintre optiunile de retur: schimb cu un produs diferit vandut de Magoland sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare. 

4.   Contravaloarea returnata este agala cu valoarea produsul si nu include costurile de trasport.

5.   Contravaloarea returnata o ve-ti primi sub forma de vaucher valoric, in baza lui puteti achizitiona orice alt produs din magazin sau prin restituire sumei platite

Produsul returnat trebuie sa fie  NOU, in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Dupa receptionarea returului produsului, acesta trebuie supus unei expertize tehnice facuta de service-ul furnizorului pentru a se constata starea acestuia.

Expertiza poate dura intre 1 si 3 zile lucratoare de la receptionarea coletului returnat. Daca dupa expertiza service-ul, acesta trimite catre QLEX POWER SRL devizul de expertiza. Devizul de expertiza poate contine costuri de expertiza, care vor fi suportate de client si care vor fi scazute din valoarea sumei de restituit.

Daca produsul indeplineste conditiile de retur, adica a fost returnat in aceeasi stare in care a fost primit, si nu au existat cheltuieli suplimentare de expertiza ce ar trebuii scazute din suma totala, clientul poate cumpara alt produs din magazin sau in termen de maxim 30 de zile se returneaza bani in contul clientului. Banii se returneaza intr-un cont bancar comunicat de client in formularul de retur completat pe site.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

-  contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

-  furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

-  furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

-  furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

-  furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

-  furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

-  furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii Contractului, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 (treizeci) de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care Vanzatorul nu le poate controla;

-  contractele în cazul cărora Cumparatorul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere.

Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;

-  furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

-  furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

-  furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere. Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

Consumatorul informeaza SC QLEX POWER SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs si trimiterea acestuia prin email la comenzi@magoland.ro

Atentie!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Returul produselor se poate face prin curier (nu posta), iar costurile cad in sarcina consumatorului.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Va rugam ca in momentul expedierii coletul sa contina urmatoarele documente/date:

1. Copie dupa factura

2. Certificatul de garantie al produsului in original

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

De aceea, inainte de a returna un produs citeste conditiile de retur specifice produsului, detaliate mai jos

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:

Serviciul de retur al produselor achizitionate online se aplica tuturor clientilor nostri persoane fizice, conform legislatiei in vigoare.

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, numai daca esti persoana fizica si in baza cererii de retur plasata in contul de client din magazin. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii produsului. 

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 1 de zile de la data livrarii dupa ce ai informat in scris QLEX POWER(magoland.ro) despre defectul constat. 

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile. 

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, acesorii, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate. 

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile. 

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate. 

Verifica mai jos care sunt conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsul tau.

Electrocasnice de mari dimensiuni: aparate frigorifice, masini de spalat vase, aragazuri, cuptoare cu microunde, hote, masini de spalat rufe, aspiratoare.

         Aceste produse se pot returna doar sigilate. Daca le-ai desigilat si nu au fost instalate/ montate trebuie sa specifici acest lucru in cererea de retur.

Electrocasnice de mici dimensiuni pentru bucatarie, espressoare de cafea fiare de calcat si alte aparate mici

        Aceste produse se pot returna doar sigilate. Daca le-ai desigilat si nu au fost instalate/ montate trebuie sa specifici acest lucru in cererea de retur. 

Produse pentru climatizare si boilere

     Aceste produse se pot returna doar sigilate. Daca le-ai desigilat si nu au fost instalate/ montate trebuie sa specifici acest lucru in cererea de retur.

Sport si activitati in aer liber

     Poti returna orice produs din aceasta categorie daca nu l-ai folosit, sigilat, insotit de eticheta originala, nedeteriorata si celelalte elemente de identificare atasate 

Mobilier, saltele, decoratiuni, covoare & textile

     Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate 

Produse pentru iluminat si electrice

     Poti returna aceste produse doar daca sunt sigilate 

Sisteme sanitare

     Poti returna chiuvetele, bateriile, cazile, cabinele de dus, vasele de toaleta, uscatoarele si celelalte accesorii sanitare doar daca sunt sigilate 

Produse pentru curatenie si intretinere

    Nu se accepta retur.

Produse pentru gradinarit

     Poti returna produsele pentru gradinarit, mobilierul de gradina, gratarele si accesoriile doar daca sunt sigilate

     Nu putem accepta ca retur plantele si florile 

     Nu se accepta retur la consumabile, uleiuri si carburanti.

Scule electrice si unelte     

     Poti returna aceste produse doar daca sunt sigilate. 

     Nu se accepta retur consumabilele, uleiuri si carburanti.

Auto

     Poti returna orice produs din aceasta categorie, daca acesta este sigilat.

     Nu se accepta retur consumabilele, uleiuri si carburanti.

Retelistica si produse de supraveghere

         Poti returna aceste produse doar daca sunt sigilate 

Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie

     Produsele din aceasta categorie, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate  

Produse cumparate cu vouchere / carduri cadou

     Fiecare produs din aceasta categorie se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte

     Daca produsul a fost achitat integral cu voucher, fara sa mai fi fost nevoie de plata unei diferente de bani, iti reactivam voucherul si il poti refolosi. Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, nu il vei mai putea folosi.

     Daca produsul a fost achitat partial cu voucher, iti reactivam voucherul si iti restituim suma pe care ai achitat-o. Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, nu il vei mai putea folosi. 

Carduri cadou

     Cardurile cadou nu pot fi returnate

XIII. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.magoland.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.magoland.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.magoland.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.magoland.ro. 

www.magoland.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.magoland.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.magoland.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XIV. Forta Majora

www.magoland.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.magoland.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.magoland.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.magoland.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.magoland.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XV. Publicitatea

www.magoland.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.magoland.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XVI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.magoland.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@magoland.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract. 

XVII. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.magoland.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile www.magoland.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul QLEX POWER SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti. 

XVIII. Prezentarea ofertei 

QLEX POWER SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.magoland.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.magoland.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.magoland.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.