Se incarca...

Va informam cu in perioada 11.09 - 15.09.2019 comenzile se pot adauga doar online, serviciul de comanda telefonica fiind in mentenanta, comenzile plasate in aceasta perioada vor fi livrare in data de 16.09.2019.

Despre noi

Suntem o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul vanzarilor iar pe acesta cale dorim sa impartasim experienta noastra si online. Vindem produse pentru gradina, legumicultura, pomicultura, padure, agricultura catre mii de clienti in fiecare zi cu scopul de a oferii acestora consulatanta gratuita corecta, produse de calitate si servici premium de livrare si plata. Dorim ca fiecare produs vandut sa fie exact ceea ce clientul nostru si-a dorit iar acesta sa intruneasca toate stadardele de calitate si garantie.

Aceasta experienta ne-a invatat ca numai prin oferirea de servicii de foarte buna calitate clientilor nostri avem satisfactia lucrului bine facut.

Produsele comercializate de magazinul nostru online sunt branduri cunoscute si care respecta cele mai inalte standarde de calitate.

"Tinutul cumparaturilor online" este sloganul care te poarta in lumea cumparaturilor online, avand garantia unor produse de calitate, a suportului tehnic oferit de o echipa de profesionisti cat si a sigurantei ca produsele comandate vor ajunge la dumneavoastra conform asteptarilor.

Consideram ca nevoia de a fi din ce in ce mai buni ne ajuta sa fim mai buni in ceea ce facem azi. Va rugam sa scrieti un review de fiecare data cand doriti sa ne laudati sau cand avem nevoie de a imbunatati serviciile oferite.

Magoland comercializeza peste 60.000 de produse iar in anul 2017 va vom oferi peste 100.000 de produse de calitate la preturi foarte atractive.Cu consideratie " Echipa Magoland"